Malzemeler:
*iki baş kereviz
*1 adet yeşil elma
*2 yemek kaşığı ceviz
*limon suyu
*200 gr.yoğurt
*1 yemek kaşığı mayonez
*1 diş sarımsak
*tuz
Yapılışı:
*Kerevizler soyulur.Kararmaması için limonlu suda bekletilir,rendelenir.Elma soyulur,küçük kare kare doğranır.
*Yoğurt,mayonez,sarımsak ile sos hazırlanır.
*Kereviz ve elmalar sosla karıştırılır.tuz ve ceviz ilave edilir.
*Portakallar ortadan ikiye kesilir.İçleri oyulup çıkartılır yada suyu sıkılıp degerlendirilir.İçi
Oyuk olan portakal kabukları kase olarak kullanılır.üstleri dereotu veya maydanozla süslenir.
*Afiyet olsun…
*iki baş kereviz
*1 adet yeşil elma
*2 yemek kaşığı ceviz
*limon suyu
*200 gr.yoğurt
*1 yemek kaşığı mayonez
*1 diş sarımsak
*tuz
Yapılışı:
*Kerevizler soyulur.Kararmaması için limonlu suda bekletilir,rendelenir.Elma soyulur,küçük kare kare doğranır.
*Yoğurt,mayonez,sarımsak ile sos hazırlanır.
*Kereviz ve elmalar sosla karıştırılır.tuz ve ceviz ilave edilir.
*Portakallar ortadan ikiye kesilir.İçleri oyulup çıkartılır yada suyu sıkılıp degerlendirilir.İçi
Oyuk olan portakal kabukları kase olarak kullanılır.üstleri dereotu veya maydanozla süslenir.
*Afiyet olsun…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder